ROUTEBESCHRIJVING

Apeldoorn en Deventer:
Volg de A1 tot afslag 28 (Enter Rijssen Goor). Neem deze afslag en ga onderaan bij de verkeerslichten naar links richting Rijssen Wierden (N347). Volg deze weg tot het eind bij de verkeerslichten en ga daar naar rechts richting Wierden en Almelo (N350). Onder het viaduct door tot aan de rotonde. Neem de tweede afslag op de rotonde richting centrum Wierden. Einde van de weg rechts af. Neem de derde afslag op de rotonde de Akeleistraat in. Tweede straat rechts, de kruizemunthof in. Derde straat links is de Melissehof.

Zwolle:
Komende vanaf Nijverdal richting Wierden. Afslag Rijssen Wierden (N350) nemen. Onder het viaduct door tot aan de rotonde. Neem de tweede afslag op de rotonde richting centrum Wierden. Einde van de weg rechts af. Neem de derde afslag op de rotonde de Akeleistraat in. Tweede straat rechts, de kruizemunthof in. Derde straat links is de Melissehof.

Enschede:
Volg de A35 naar Almelo. U verlaat de A35 en vervolgt uw route op de N36. Neem de rotonde en verlaat deze bij het 2e afrit. Dit is de Almelosestraat. Neem de eerst rechts. Vervolgens slaat u links af de Aadorpsweg in. Volg deze weg en neem de derde weg links, de Kruizemunthof in. Nu de eerste weg rechts af de Melissehof in.

STUUR EEN E-MAIL

Stel hier al uw vragen over onze klassieke en moderne geneeswijzen.

Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.