ZORGVERZEKERAARS

Beroepsverenigingen waarbij wij zijn aangesloten zijn:

  • K.N.G.F. (Koninklijk Nederlands Genoodschap voor Fysiotherapie)
  • N.V.A. (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur)
  • KAB (Koepel Alternatieve Behandelwijzen)

Verder werken wij samen met:

Aangesloten zijn bij een beroepsvereniging is dikwijls een voorwaarde voor een vergoeding van de zorgverzekering en zegt tevens iets over de kwaliteit van de opleiding die er gevolgd is. Wij hebben met vrijwel alle zorgverzekeraars een contract.

Veel behandelingen vallen echter binnen de aanvullende polis van uw verzekering. Het is daarom zinvol zelf uw polisvoorwaarden in te zien, om zeker te zijn in hoeverre uw zorgverzekeraar de behandeling vergoedt.

Chronische indicaties worden door alle zorgverzekeraars vergoed. De eerste twintig behandelingen worden vergoed uit de aanvullende verzekering, mits u deze hebt afgesloten. De vervolgbehandelingen worden vergoed uit de basisverzekering. Behandelingen uit de aanvullende verzekering komen niet ten laste van uw eigen risico en behandeling uit de basisverzekering wel. Meer informatie over vergoedingen kunt u ook vinden bij de Zorgwijzer.

Behandelingen dient u 24 uur van te voren af te zeggen als u verhinderd bent, anders kunnen deze alsnog in rekening worden gebracht.

Samenwerking met Infomedics 

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Wat staat er op uw zorgrekening?
Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

TARIEVEN

In onze praktijk

Reguliere zitting € 34,07
Consult fysiotherapeutisch onderzoek € 58,98
Screening € 13,63
Lange zitting € 44,07
Intake en onderzoek na screening € 41,54
Intake en onderzoek na verwijzing € 41,54
Oedeemtherapie € 44,07
Acupunctuur eerste consult € 70,00
Bioresonantie eerste consult € 150,00

Aan huis en vervolgafspraken

Reguliere zitting aan huis € 46,07
Consult fysiotherapeutisch onderzoek aan huis € 70,98
Screening aan huis € 25,63
Lange zitting aan huis € 56,07
Intake en onderzoek na screening aan huis € 53,54
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis € 53,54
Oedeemtherapie aan huis € 56,07
Acupunctuur vervolgconsult € 60,00
Bioresonantie vervolgconsult € 115,00